Kesäilta

Runoilija Feeniks

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2007
Viimeksi paikalla: 23.10.2023 13:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun kuppi tulee täyteen, loiskauta kunnolla yli, sittenhän siihen taas sopii!
 

Viimeinkin sinä olit siinä lähellä,
käden kosketuksen päässä,
hymyilevänä, silmät täynnä lämpöä.
Sinä hetkenä kaikki muu
menetti merkityksensä.
Oli vain sinä ja minä ja kesäilta.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämmin tunnelma kauniissa runossasi.

Yksinkertaisen kaunis :)

 

Käyttäjän kaikki runot