Sinä

Runoilija mimella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelottaa antaa elämä luettavaksi.
 

Minä odotan sinua asemalla
Tulitko uniini vastaan?
En aivan ymmärrä miksi olet tässä
Minuako varten
Rakastamassa ihoani joka hikoaa
ihosi edessä

Kaulasi on korkea
Kapeaa kujaa kohti leukakuoppaa
Annan suukon pienen huulillesi
Enempää en uskalla
Tässä

Tulisitko viereeni nukkumaan
Jos pyytäisin oikein kauniisti?
Minulla on lattialla patja
muttei muuta kuin peitto
jonka alla voit nukkua
Kauniisti

Jos sattuisi sattumaan
Minä pitäisin sinusta kiinni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
mimella Nimetön 1.5.2010 0 Runo
mimella Auringonlasku 30.7.2010 0 Runo
mimella Sinä 30.7.2010 0 Runo
mimella Linnunluut 30.7.2010 0 Runo
mimella Ranta 30.7.2010 1 Runo
mimella Nimetön 4.11.2010 0 Runo
mimella Nimetön 13.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 13.6.2011 0 Runo
mimella Omanlainen nainen 30.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 26.2.2013 0 Runo