Nimetön

Runoilija mimella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelottaa antaa elämä luettavaksi.
 

Pesin menneet asiat iholtani pois.
Muistot, tunteet, kosketukset.
Surun ja kivunkin.

Annoin veden huuhtoa tunteeni alas.
Tuskan ja solmukohdat sisältä.
Sitten sinä otit yhteyttä.

Nytkö olen valmis?
Aloittamaan alusta ja
ilman ylimääräisiä tunteita.

Kaunein satu ei kuole
vaikka tie haarautuu
Minä menen tuonne
ja sinä toiseen suuntaan
vaikka se sattuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
mimella Ranta 30.7.2010 1 Runo
mimella Nimetön 13.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 1.5.2010 0 Runo
mimella Omanlainen nainen 30.6.2011 0 Runo
mimella Nimetön 26.2.2013 0 Runo
mimella Sinä 30.7.2010 0 Runo
mimella Auringonlasku 30.7.2010 0 Runo
mimella Nimetön 4.11.2010 0 Runo
mimella Linnunluut 30.7.2010 0 Runo
mimella Nimetön 13.6.2011 0 Runo