Tuntemattoman toivo

Runoilija pilvientähyilijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaunis kiitos kaikille aikaansa teksteihini käyttäneille. Kovin mielelläni otan vastaan myös palautetta
 

Uuden päivän alla
maailmassa eksynyt
jälleen itsensä löytää

Monelle tutulle vieras
itsensäkin kadottanut,
monen mutkan kautta kulkenut

Tuntematon edessä
pakottaa,
löydä, pidä kiinni itsestäsi!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan!
Itseään ei saa kadottaa, on tärkeä ohje.
Ja runosi koskettaa minua.

Hieman jäykkä ja raskassoutuinen teksti, mutta
sisältö teki tästä hyvän Runon.

ajatus runossa koskettava,rehellisyys minuudelle pitää ihmisen koossa.

 

Käyttäjän kaikki runot