Polku

Runoilija Gatya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kunhan runoilen, toivottavasti nautit (:
 

Olin tuulesta temmattu, kun
asetit jalkapohjani maata vasten,
huulesi huulilleni

Avasit kerran suusi niin
en ehtinyt sanoa sanaa, vain kai
änkytin ja halasin

Ja ajatuksena aamussa,
sallit heikkouteni, pelkoni
päätäni silittäen

Kiltti, lähestythän unelmaa,
naiivia kuvaa reppureissusta,

kädestä kädessäni

Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=vJyy1yUsPvk söpistelyä, mutten halua sun lähtevän mihinkään....
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä runo. Pidän paljon tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot