ADD

Runoilija philange

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Taiteilija ainakin omasta mielestä.
 

En minä sääliä kaipaa, hieman myötätuntoa vain.
Ymmärrystä siitä, miksi en jaksa mitään
ja miksi minä laiminlyön muut.
En minä pettymystänne ansaitse, varoituksen vain.
Tiedon siitä, että en voi jatkaa näin,
mutta jatkan kuitenkin.
Ei se ole ansaitsemisesta kiinni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot