Kesäyöt

Runoilija John Volga

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei. Turkulainen siis olen ja elämästä tykkään runoilla. Välillä muustakin ja fantasiaa jonkin verran kirjoittelen. En siis mikään perusjätkä ole, mutten mikään kovin herkkäkään. Olkaa siis rohkeita kommentoinnin suhteen, vaikken välttämättä kaikille kommentoikaan takaisin.

Näistä mun runoista voisin kai suositella sellasia kuin "Kiven ääni", "Melodia" ja "Virheet". Sopii hyvin jos haluat tutustua mun tuotantoon. Jos jaksaa lukea noita pitkiä alkuaikojen runoja niin kannattaa..
 

Kunnes sen löydät,
ei ole lepoa
Kunnes sen teet,
en vastaa 'ei'
Etsi minut,
mistä löydät keskukseni,
venytettyjä varjoja
maalattuna pilviin,
tulisia tunteita kesäöinä.

Sataa. Rakeita.
Salamoi.

Onneksi sisälläsi on lämmin.

Selite: 
pitäisköhän tähän addia joku K-16..?;)
Kategoria: 
 

Kommentit

oi kun tunnetta täynnä tää runo :) tää tykkäs iha mahoton. hyvvää synttäriä sulle!

Hienoa tunnelmaa, hieno runo.
Tuo viimeinen lause kosketti erityisesti.

Huh, tässähän on lämpönen tunnelma. :D Todella hieno runo. Ihan mahtava.

Tuntui, että loppua kohden runo parani. Kiivas tunnelma.

 

Käyttäjän kaikki runot