Melodia

Runoilija John Volga

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei. Turkulainen siis olen ja elämästä tykkään runoilla. Välillä muustakin ja fantasiaa jonkin verran kirjoittelen. En siis mikään perusjätkä ole, mutten mikään kovin herkkäkään. Olkaa siis rohkeita kommentoinnin suhteen, vaikken välttämättä kaikille kommentoikaan takaisin.

Näistä mun runoista voisin kai suositella sellasia kuin "Kiven ääni", "Melodia" ja "Virheet". Sopii hyvin jos haluat tutustua mun tuotantoon. Jos jaksaa lukea noita pitkiä alkuaikojen runoja niin kannattaa..
 

Miksi
maailma on vain hyytyviä hymyjä?
Väkinäistä hauskaa.

Miksi
kaikki tuntuu aidommalta?
Niin aidolta.

Jokainen hetki,
kuin hiekkaa kurkkuun kaataisi.
Lisää ja lisää.

Ja kaikki johtuu susta,
vaikken suhun koskea saakaan.

Selite: 
oli salasanat hiukan häviksissä niin pitkästä aikaa taas täällä, tässä esimakua tuotannosta jota tullut sillä välin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli tosi hyvä minusta!

 

Käyttäjän kaikki runot