Taivashelvetti

Runoilija 8ed4a2d24e5a3e204870ac82e8d650f5

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 11.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.10.2018 20:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

J'ai besoin amour.
 

Etsin
uutta ihmisen muotoa
että voisin käsilläni
ja sinun käsiesi avulla
muovata itsestäni uuden,

ehjemmän, paremman,
sellaisen joka ei ole tehty raudasta
mutta ei silti murru
ei murru paineen alla
ei murru, kun rakkaus loppuu
ei säröile kun eteen tulee
sielusi sisimpien kätköjen
kylmä kiviseinä.

Sinä,
sinä rikot minut,
rikot minut sanoilla,
rikot minut teoilla,
rikot minut rakkaudella, joka meillä joskus oli

rikot minut koko sydämestäsi,
sen särkyneen pinnan kautta,
ja sielun joka vapisee
nähdessään kuinka minä itken.

Etsin uutta olemusta,
sellaista mitä ei vielä ole
mutta mitä pitäisi olla
että me kykenisimme tässä maailmassa elämään,
näkemään, mikä kannattaa ja ei.

Sinä, sinä rikot minut,
murrat kuin lasin,
katkot kuin kuivan kukanvarren,
poltat kuin liekki, joka nuolee kaikkea elävää.

Sinä olet minut rikkonut,
sinä olet minut murtanut,

ja kaikella sillä kivulla
olet minusta muovannut
uuden ihmisen.

Omasta kivustasi,
surusta joka saa sydämesi käpertymään
kun huudan sinulta apua
ja sinä vastaat julmilla sanoilla
sillä tiedät

tiedät

että minut on murrettava.

Minun kivustani,
minun surustani ja kaipauksestani
rakkaudestani sinua kohtaan
joka ei koskaan saavuttanut meidän unelmiamme
(niitä yhteisiä)

Minun palasistani sinä olet muovannut
uuden ihmisen.

Selite: 
Mon meilleur ami... Je crois que je suis amoureuse de lui. En tant qu'ami.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivulias sydäntuskan huuto!!!! Jotain pientä valoa aistin lopussa. Tuskaisen koskettava runo.

Jäin tähän pitkäksi aikaa.. aitoa vastauksien, kysymysten, syy -seuraussuhteiden hakua, rakkautta joka ei tee hyvää.. Jäin miettimään myös uusiutumista. Pidin paljon :)
 

Käyttäjän kaikki runot