miksi?

Runoilija gurnauskiss

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 19.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

monesti mietin,
miks ihmisen pitää rakastua,
miks sitä rakkautta ei voi lopettaa.
Jos rakastut ja saat rakkautesi,
yleensä joudut pettymään.
Kun tästä olet selvinnyt,
rakastut toiseen,
mutta se toinen ei rakasta…
Hän vain leikkii kanssasi,
välillä hän pitää ja välillä vihaa.
Tunteesi menevät sekaisin..
silti et pysty päästämään irti hänestä.
Et vain halua luovuttaa.

Selite: 
ensimmäinen runo täällä, tiedän ettei mitään parasta mahollista...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot