Katson sinuun kuin peiliin

Runoilija Kipinä ja ruoste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipinä ja ruoste on kaksi henkilöä, Kaisu ja Riku, jotka löysivät toisensa ja yhteisen kirjoittamisen intohimon. Lisää Kaisusta ja Rikusta voi lukea Kipinä ja ruoste -blogista

Kipinän ja ruosteen runoja voi nyt myös kuunnella nettisivulla tai podcastina
.
 
Katson sinuun kuin peiliin.
Kitisten ja naksahdellen rankani oikenee.

(Tämän ymmärtääkseen on tiedettävä:
minulla oli tapana painua huomaamatta kasaan,
mutta puhuin silti kovemmalla äänellä kuin monet niistä,
jotka vaivattomasti kantoivat itseään ja joiden liikkeissä
oli pehmeyttä ja minulle selittämätöntä helppouden tuntua.)

Olet lempeä ja tosi. Minä hengitän ja kuuntelen.
Jos käännän pääni vinoon, huomaan sen heti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot