Jouluruno 2011

Runoilija Kipinä ja ruoste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipinä ja ruoste on kaksi henkilöä, Kaisu ja Riku, jotka löysivät toisensa ja yhteisen kirjoittamisen intohimon. Lisää Kaisusta ja Rikusta voi lukea Kipinä ja ruoste -blogista

Kipinän ja ruosteen runoja voi nyt myös kuunnella nettisivulla tai podcastina
.
 
Joulumme yllä on rakkauden tähti.
Sen valossa näemme, että
kynttilä, mieltä nostattava sävel, mantelin tuoksu
ovat kehys ikuiselle kuvalle.
 
Kuvassa suuret ja viisaat vaikenevat. Lapsi nukkuu.
Ymmärrämme: rakkautemme on heijastus
siitä rakkaudesta, joka kerran syntyi maailmaan.
 
        Tähti, tähtemme.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan valtavan kaunis runo:)

Herkän koskettavaa.

Sykähdyttävän Hieno jouluruno.

 

Käyttäjän kaikki runot