Ääriviivat

Runoilija Kipinä ja ruoste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kipinä ja ruoste on kaksi henkilöä, Kaisu ja Riku, jotka löysivät toisensa ja yhteisen kirjoittamisen intohimon. Lisää Kaisusta ja Rikusta voi lukea Kipinä ja ruoste -blogista

Kipinän ja ruosteen runoja voi nyt myös kuunnella nettisivulla tai podcastina
.
 

Piirrän ääriviivat.
Piirrän, minkä aion ottaa.
Kirjoitan runon ihollesi.

Otan kuvan, kynän ja ääriviivat.
Puhallan lämpimiksi.
Otan sinut syliini ja kuiskaan.

Piirrän ääriviivat uudestaan.
Käden, jalan, korvan ja sen nipukan,
toisen korvan, huulet ja kaiken,
mitä niiden ympärillä on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot