Osat

Runoilija Sinderella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikenlaista on kertynyt elämänvarrelta matkaan, runot ovat lähinnä 90 luvulta eteenpäin :) Saa moikata, ja arvosteluja mielelläni lueskelen!
 

Pienen pieni osa sitä niin täydellistä elämää,
mutta kuitenkin se kaikkein aidoin...
Se mikä auttaa, on kadotettu ja menetetty,
lopullisesti.

Suuren suuri osa sitä niin täydellistä elämää,
mutta kuitenkin niin hyödytön,
Se mitä auttaa, on vain jatkettava ja sopeuduttava,
ikuisesti.

Tunne on siellä minne se jäi ja on turha enää
pelätä, enää ei tunnu mikään...

Selite: 
niin, siis tottahan se ikävä kyllä on, että sitä saa mitä ei halua...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot