Miksi tulit?

Runoilija Sinderella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikenlaista on kertynyt elämänvarrelta matkaan, runot ovat lähinnä 90 luvulta eteenpäin :) Saa moikata, ja arvosteluja mielelläni lueskelen!
 

Minä täällä,
huonolla päällä,
ajattelen, siis olen,
mutta miksi huolen,
seurakseni sain?

Sinä siellä,
huonolla tiellä,
ajattelet, siis olet,
mutta miksi huolet,
minulta sait?

Pistä päälle,
vastaanotto- nappula,
kuule vastaukset,
jotka mieleni supittaa,
kerro vastaukset,
minulla on kysyttävää!

Selite: 
Tuli mahtava fiilis tästä runosta!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot