Turhuus

Runoilija Sinderella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikenlaista on kertynyt elämänvarrelta matkaan, runot ovat lähinnä 90 luvulta eteenpäin :) Saa moikata, ja arvosteluja mielelläni lueskelen!
 

Olen turhamainen, kun tuskailen.
Pitäisi tyytyä siihen mitä saa.
Mutta vaikeaa on,
jos täytyy olla tahallaan onneton.
Ei pitäisi ryhtyä miettimään,
sisintänsä näyttämään,
mietteitänsä kertomaan,
sanojansa kirjoittamaan.
Olisi paras vain elää,
niinkuin viimeistä päivää
ja aina vain ajatella tulevaa,
jottei olisi aikaa miettiä kuolemaa...

Selite: 
Niin no... :(
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot