kuollut mieli

Runoilija Forever Sunday

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2017 21:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-






ne jotka eivät puhu
pelkäävät

ne jotka eivät kuuntele
unohtavat

ne jotka eivät näe 
eivät tiedä

ne jotka elävät unelmissaan;
maailma on heidän



diggaan häiriintyneestä musiikista,
häiriintyneistä ihmisistä,
ja häiriintyneestä taiteesta

maailman menosta en diggaa,
vaikka seki on nykyisillää myös
aika häiriintynyttä.





RUNOSUONENI ON EHTYNYT.


 

Tahtoo hän yöhön surunsa hukuttaa
hikisiin vetisiin silmiin surunsa unohtaa
aamun aurinkoon valvoa
ja peittojen väliin yksin nukahtaa

Miestään hiljaa sivusta katsoa
ja petosta nahkansa alla hautoa
sanoa että rakastaa
mutta silti itseään vihaa

näkee peilissä kuvajaisen
jonka tunnistaa enää hirviöksi
ja kivikasvojen ystäviksi
sokeiden silmien ohjaajaksi
vaikka käsissä on vain kasa muiden kyyneleitä

ei omia,
vain vieraita

Hautaa hän ajatukset piironkiinsa
hiljaa lukon kääntää
kalman katseen kasvoillensa vääntää
rauhallisesti lakanoihinsa uppoaa
viereen kumpujen ja kaarien

elottomien
kuolleiden
kylmien

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot