Nimetön

Runoilija Forever Sunday

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2017 21:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-






ne jotka eivät puhu
pelkäävät

ne jotka eivät kuuntele
unohtavat

ne jotka eivät näe 
eivät tiedä

ne jotka elävät unelmissaan;
maailma on heidän



diggaan häiriintyneestä musiikista,
häiriintyneistä ihmisistä,
ja häiriintyneestä taiteesta

maailman menosta en diggaa,
vaikka seki on nykyisillää myös
aika häiriintynyttä.





RUNOSUONENI ON EHTYNYT.


 

Silmiisi voisin nukahtaa
unohtaa pahan maan
ja varjot alla varpaideni

ne hiipivät
ja hiljaa
ajatuksiani Sinusta
riipivät,

kertovat
miten kumminkin petyn
kun en Sinua koskea saa

enkä huulillesi unohtua
ajelehtimaan

välissämme penkkirivi
jos toinenkin;
Ei se estä minua hautautumasta
unelmiini
joiden turhaan odotan todeksi muuttuvan

yhtä lailla kuin auringonkin laskevan
näkee kuoleva luomiensa alta
huokaan kun päivä saapuu iltaansa,
en näe Sinua enää

minua sattuu niin.

Tyhjä aamu odottaa
lainehtii aurinko lailla aaltojen
horisontissa nousee

Silmäsi kostuneet
turhaan askeliani toivovat peruuntumaan

kyyneleet vankilasi kalterit
valuvat kuin hiekka tiimalasista
tyhjiöön

sydämeen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot