Luurangot tunkevat jo kaapista ulos

Runoilija 69707d9dfb81f0748a0951e95856b731

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2019 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Revin matot
kaiken epäoleellisen päälle
hymyn kasvoille
loput rojut sängyn alle
tuskin sinnekään enää kovin montaa
painajaista mahtuu
Sunnuntai-iltana
sählättyäni koko viikon täyteen
valitettavasti muistan taas
miksi hukun näihin hiljaisuuksiin
selaan lentoyhtiöitten tarjouksia
ja ikävöin jotakin jo moneen kertaan kuopattua

Aika on minun puolellani
se on ainoa asia
josta voin olla varma juuri nyt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kolahti, aivan ihastuttava!

Osui niin moni pieni pala kohdalleen, ettei voi kuin peilailla omaa elämäänsä tästä.

Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot