Nukutan sinut

Runoilija 7286888e6fe3574e1a584078ba12645c

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2006
Viimeksi paikalla: 25.6.2018 23:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot eivät ole vain sanoja sanojen perään.Ne on ajatuksia, joita ei sanota ääneen.
 

Sama tuttu tuutulaulu
jalka kehtoa keinuttaa.
Elämäni kallein aarre
voit rauhassa nukahtaa.
Minä turvaan untasi
ei tarvitse pelätä pimeää.
Palkaksi riittää tuo hymy
en edes voisi toivoa enempää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ja kaunis runo

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot