Öinen siivooja

Runoilija klupsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muutos saapuu yöllä
kun sormet kasvavat musteeksi
kirjan sisään
ja mieli on leppeä,
huoneeksi muotoutunut

kaikkialla valveen jälkiä
elämän riekaleita tuolien selillä
ja harjan piikeissä
huokaukset unohtuneet pulloihin
kosketukset sileille pinnoille

pimeys on väylä
unohduksen veneen lipua luokse
unien tykyttävät pulssit
ja räjähdykset sormien päissä
eivät ole mitään verrattuna siihen

aamulla päässä uusia rakennuksia
silmien liike puhdas ja levollinen
asiat taas kosketusta vailla
ja sydän leikattu tuoreista kuvista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot