Nimetön

Runoilija Gea

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

aika on hankalaa kun on vanha kuin kallio ja nuori kuin lapsi hiekkalaatikolla...
 

Ikävä
ja pelko

yksin epätietoisena
onko kaikista rakkain ystävä poissa
yksin liian painavine taakkoineen

kuten kai minäkin silloin
hulluudessa

ja sekin kun muutuin savusta tyhjään
ja siksi kenties toivon vielä
että pyysin anteeksi sitäkin

etukäteen
tai vielä joskus

Selite: 
...ja mitä se kenellekin tarkoittaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot