Nimetön

Runoilija Gea

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

aika on hankalaa kun on vanha kuin kallio ja nuori kuin lapsi hiekkalaatikolla...
 

kysymys
yhä uudelleen ja uudelleen
jo vaatien
nimeä
vastaisinko siihen
elämäni on laulu
niinkuin luulen joidenkin vanhojen sanoneen
kenties nimeni on sointu
tai kuin muutama tavu
taa-tam
rummun sanoin
värähdellen
tai kenties se ääni hukkui
matkalla jostakin jonnekin
sointu vaihtoi kirjaimiaan matkalla
kielestä toiseen
unohtui mielen sopukoista
ei tuntunut niin tärkeältä
enkä tunne itseäni niin tärkeäksi
että vaatisin asiaa selvittämään
sen enempiä
ja lauluni on vielä kesken

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot