märkäinen tahmauni

Runoilija pikkuinen lintu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

build your castle, start throwing stones // poistun poliisivaltiosta lähiaikoina. sanokaa heihei ja ottakaa ylös.
 

ylivirittynyt aistijärjestelmäni murjoo
ja paiskoo minua vain
koska ympäristöni on vain normaaleille

vaadin suojaustoimenpiteitä,
meuhkaamista!
työnnän jokaisen hyssyttelijän lihamyllyyn jalat edellä.

valkoinen kohina voimistuu aamiaisellalounaallapäivälliselläillallisella, SIKSI
en nauti välipaloja
väenpaljoutta

minussa ei ole mitään vikaa
enkä minä muutu sinulle vaivattomammaksi

antakaa minulle edes vähin,
sensorinen deprivaatio
ja oikeutus järjen menettämiselle

Selite: 
kaikkea ihmissuhteisiin voikin soveltaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sähän oot alkanu kirjottaa taas tosissas :)

"työnnän jokaisen hyssyttelijän lihamyllyyn jalat edellä"

voi vitsi, noin mäkin oon aina halunnu tehä :D mut oikeesti, tää on hyvä. eiku parempi.

 

Käyttäjän kaikki runot