keskeneräinen

Runoilija mijah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakentavaa palautetta, kiitos.
 

kuunteletko minua vielä?

älä estä veden virtaamista, se on rautaa mahtavampaa

musertuu pieniksi palasiksi, tarvitaan vain aikaa
ole kärsivällinen

älä laske purjeita, tuuli vie sinut joka tapauksessa perille

päämäärä on vain ikkunapaikka linja-autossa
ole keskeneräinen

älä menetä toivoasi myrskyn hakatessa kasvojasi

aamu tulee joka tapauksessa
ole murtumaton

en usko että selviät näillä ohjeilla
haluan vain, että tiedät minun välittävän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot