yhteys

Runoilija mijah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakentavaa palautetta, kiitos.
 

kartalla kolme vaaksanmittaa,
luonnossa paljon enemmän.
tiesit tämän jo.
suurempaa on kun kaksi ajattelijaa
peilaa ymmärryksessään samoja asioita.
puolessa välissä pohjoisen moottoritietä
mielet yhtyvät toisiinsa.
ei elätellä toivoa enemmästä.
siinä oli kaikki.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä pidän ja muistakin runoistasi paljon.
kolahtaa myös omalle kohdalle, tässä oli siis jotain
minulle, vaikka en ole varma tulkitsinko oikein.
jokatapauksessa, hieno runo.

Tyksin. Jotain jäin kuitenkin kaipaamaan lisää.

 

Käyttäjän kaikki runot