Anna paineen tasaantuu.

Runoilija sailor-saila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2006
Viimeksi paikalla: 27.8.2023 16:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.1.1992

❤️
 

Minua huimaa vaikka seison asvaltilla.
Minä olen muuttunut, vaikken ole muuttunut lainkaan.
Ehkä minä en ollut ihan sinun arvoinen, saati sylvester stallone.
Ota jeesusteippiä ja kokoa minut, ole kiltti.

Selite: 
Dippaidai.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Vähän samat fiilikset itsellä nyt.

 

Käyttäjän kaikki runot