Hooked.

Runoilija EuThanatos

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen minä, enkä muuksi muutu.
 

Rakasta lujempaa
kovempaa
kiivaammin
enemmän.

Kuin pikkusormen
ympärille
kieputit minut.

Helposti kuin
leikkiä vain.

Ja nyt olen
koukussa,
ei auta
pyristellä irti.

Liimaantuneena kerjään
kuin koiranpentu.

Rakasta lujempaa
kovempaa
kiivaammin
enemmän.

Rakasta nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täs on hyvin seka himoa että katkeruutta... tykkään!

 

Käyttäjän kaikki runot