Piirrä mulle siivet!

Runoilija 8a4a18b173839c4f8ae602bf284ffa06

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.1.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2019 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläne tyttö vaan!
Aika kova Smak ja TH fani! :)
Hiljanen, ujo, arka,(usein hyökkäävä!) Runojani Saa TODELLAKIN arvostella/mielellään täytyy. ;D ARVOSTELE MIELELLÄÄN MUN RUNO ÄLÄKÄ KIITÄ ARVOSTELUSTA. ;) PS: MYÖS VANHEMPIA! PPS: MYÖS TARINAA JA LAULUN SANOJA. "T/B on siististi cool"
 

1. Mitä enkeli on ilman siipiä?
Ei kauneutta nähnytkään.
Orpo tunne itsellä,
kun ei pysy pystyssä.

Enkeli ei tunne kauneutta.
Ei tunne muuta, kuin tuskaa.
Siivet puuttuu selästä,
kun ei voi ymmärtää itseään.

Olen se pieni enkeli.
Haluatko tuhota minut?
Kuule hartain toiveeni:

Piirrä mulle siivet selkään.
Auta minua lentämään.
Yksin en voi selvitä.
Tarviin sun apua.
Piirrä mulle siivet,
auta minua nousemaan.

2. Miten sinä voit ymmärtää tuskan?
Ei rumuutta voi koskettaa.
Orpo olo on sinulla,
kun et voi auttaa minua.

Enkeli ei tunne onnea.
Ei tunne muuta, kuin kipua.
Siivet viety selästä,
kun ei tunne, kuin tuskaa.

Näetkö pienen enkelin?
Älä satuta minua.
Kuuletko ainoan toiveeni:

Piirrä mulle siivet selkään.
Auta minua lentämään.
Yksin en voi selvitä.
Tarviin sun apua.
Piirrä mulle siivet,
auta minua nousemaan.

3. Miten enkelin voi opettaa lentämään?
Ei kauneutta tunnekkaan.
Orpo olo minulla,
kun ei pysy ilmassa.

Enkeli ei tunne rakkautta.
Ei tunne muuta, kuin vihaa.
Siivet on kadoksissa.
Kun ei voi muuta kuin luovuttaa.

Tunnetko pienen enkelin.
Älä tapa minua.
Kuuntele viimeinen toiveeni:

Piirrä mulle siivet selkään.
Auta minua lentämään.
Yksin en voi selvitä.
Tarviin sun apua.
Piirrä mulle siivet,
auta minua nousemaan.

4. Miten enkelin voi ohjata elämään?
Ei uskalla luottaa kehenkään.
Orpo tunne sisällä,
kun ei ole elossa.

Enkeli ei tunne ystävyyttä.
Ei tunne muuta, kuin katkeruutta
Siivet yhä kadoksissa.
Kun ei voi enää luottaa.

Huomaatko sen enkelin?
Älä tuhoa minua.
Kuuntele minun toiveeni

Piirrä mulle siivet selkään.
Auta minua lentämään.
Yksin en voi selvitä.
Tarviin sun apua.
Piirrä mulle siivet,
auta minua nousemaan.

Piirsit siivet selkääni,
niillä saan lentää kauas täältä.
Kiitos sinulle,
olen taas vihdoin kotona.

Selite: 
Kirjotin tän yhen samannimisen tarinan inspiksen johdosta. Mutta eilen tää sai syvemmän merkityksen. Mulla on ikävä sua. <3 Lulun muistolle <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi kaunis ja upean pitkä näin hyvin kirjoitetuksi. Ihana!

Tosi kaunis ja upean pitkä näin hyvin kirjoitetuksi. Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot