Tie

Runoilija liitelijä

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ole vesi ystäväni kun vesi kaadetaan pulloon siitä tulee pullo
 

Pienet salaisuudet kantautuvat korviini
repien, Raastaen minua
näen heikkouteni äärettömällä kaistalla
tiputtaudun turvaan omaan pikku maailmaani
mutta purppuraiset kukat
eivät ota vastaan
tipun vihollisteni syliin
missä syntini ahneus
menettää merkityksensä
kiitos ja ei kiitos
hapetun kärsimättä ja se on väärin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau.Tää on hieno..

 

Käyttäjän kaikki runot