kohtalo

Runoilija liitelijä

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ole vesi ystäväni kun vesi kaadetaan pulloon siitä tulee pullo
 

kierittyäsi lattialla
kerättyä rasvatahrat ihoosi
kuivattuasi saranat ovenavauksista

älä odota minun itkevän, kun katsot silmiini

sillä minä olen tuleva uppoamaan

tähän suohon jossa nöyryyteni toimii ankkurina

jossa vihani punoo kaisloista kuristusotteen

ja omatuntoni rypistyen pukee valkoiset hanskat käteensä

pyyhkiäkseen kaikkien muistinmenetykseen halukkaiden suupielet vanhoista maneereista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvoja mielikuvia synnyttävä koskettava runo.

Hyvin vahva runo. Aito ja todella kaunis. Upea :)

vahva ote tekstiin.
hallitset kokoanisuuden ja yksityiskohdat. hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot