Silmät

Runoilija liitelijä

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 13.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ole vesi ystäväni kun vesi kaadetaan pulloon siitä tulee pullo
 

Silmät ne ovat suodattimia
jotka vievät meitä väärään suuntaan.
Jotka ottavat jotka antavat sitä,
tietoa
joka tekee meidät tylsiksi
haluan olla vapaa
tyhjentäkää minut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jännä. tykkäsin aikas paljon..

 

Käyttäjän kaikki runot