menneen ikävä

Runoilija candyholic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen ikävöinyt sinua niin
Kärsinyt kaipuussa liian pitkään

Haluaisin uudelleen yrittää
Uusintakierros, virheet korjata

Anna toinen mahdollisuus
Olemme molemmat kasvaneita,
täysin erilaisia kuin silloin

Mutta luulen, että liikaa
Liikaa on jo aikaa kulunut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen,suurta kaipuuta...

 

Käyttäjän kaikki runot