surusävelmä

Runoilija candyholic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aurinko paistoi kirkkaasti niin,
kuin viimeistä päivää.
Ja sä olit kauneinta päällä maan.

Mutta ne linnut lauloi surusävelmää.

En voinut aavistaa, että näin pian
sä oisit osa taivaan enkel'kuoroa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniita sanoja menettämisestä. <3

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot