Täydellinen rakkus

Runoilija candyholic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On tätä tunnetta mahdontona sanoin kuvailla
Ei sitä voi edes kuvin kertoa

Rakkaus

Sinä ilmestyit mun elämään
Lämmön ja turvan toit
Kanssasi en pelkää

Sinä olet ilma
jota hengitän
Sinä olet voima
joka sydämeni lyömään saa
Olet puuni lehdet
taivaani tähdet
Jos lähdet
silloin kaiken viet

Muutama pyyntö minulla ois
Älä mene, älä muutu
Ole vierelläni nyt ja aina
Eikä multa mitään puutu

Pysy miehenä, johon aikoinaan ihastuin
Ja vaikka maailma muuttuu
niin mä lupaan
että aina tuun oleen
se sama nainen
johon sinä rakastuit

Kaikki on nyt hyvin

Selite: 
Rakkauden tunteiden kuvailua :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot