Kohtaus

Runoilija candyholic

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelit minua tänään vastaan
Heti kasvosi kirkkaina erotin väkijoukosta

Odotin tuntevani jotakin sisälläin
kuten vihaa ja kaipuuta
Mutta kohtaamisesi ei miltään tuntunutkaan

Tajusin, ettet enää nykyään minulle merkitse mitään

Olet vain ihminen muiden joukossa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot