Nimetön

Runoilija sleepwalker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastin, mutta koskaan en kokonaan
 

päiviä jolloin olen hukkunut
tahdon elämän olevan sitä mitä se oli ennen

jouluni tuoksuu tähtianikselta, kuusenhavuilta saunan lattialla

ja toisinaan kaipaan niin kovasti kotiin
niin kovasti lapsuutta

en pysty selittämään

enkä tiedä, keneen voisin luottaa niin että voisin kertoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea on runosi kuvaus kuinka yksin ihminen on kaikkine ajatuksineen.

Pidän runon monitasoisuudesta. Nostalgia kiertyy koettuihin pettymyksiin ja kysyy peruskysymyksen. Kimaltaa kuin kuusennauha.

 

Käyttäjän kaikki runot