Intia

Runoilija sleepwalker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rakastin, mutta koskaan en kokonaan
 

äkkiä pidän taas ajatuksesta lähteä
kuukaudeksi, ehkä vuodeksi

koska rakastan sitä tunnetta kun lentokone nousee yöhön
rakastan kaupungin valoja jotka muuttuvat virroiksi ja ovat
aina vaan kauempana

koska
en tahdo olla varma huomisesta

mutta tällä kertaa
minä otan sinut mukaani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kutkuttava, hyvä runo

Tämä runo on niin ihana ja tuo minulle niin vahvan tunteen, vaikken oikeasti osaakaan tuohon ajatukseen samaistua! Mutta se tuokin tunteen sinun kauttasi, koska muistan niin vahvasti ne runot ja etenkin niiden tunnelmat, jotka kirjoitit ollessasi viimeksi kaukana, silloin kun sinulla ei ollut mukana sitä ihmistä, jonka olisit silloin mukaasi halunnut. Siihen aikaan luin ensimmäistä kertaa runojasi, ja tutustuin sinuun, enkä varmasti unohda niistä huokuvia tunteita koskaan. Ne olivat niin vahvoja.

Mutta tämä on niin ihanan positiiviinen vastine sille ajalle, tässä juuri tuo viimeinen toteamus tuo mahdolliseen lähtöösi ihan erilaisen tunnelman, paljon kokonaisvaltaisemmin positiivisen.

Voi, kuinka kauniisti edelleen kirjoitat.

Kiehtova ajatus, hyvin koottu tekstiksi, tykkeen! :)

 

Käyttäjän kaikki runot