Pako

Runoilija Rena

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.1.2006
Viimeksi paikalla: 31.5.2017 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Purppuraisen harson takaa,
tarkkailen ulkomaailmaa.
En näe kuka meitä jälleen jahtaa,
vaununkuljettaja kannustaa hevoset laukkaan.

Otat varoen käteni omaasi,
puristat sitä rauhoittaen.
Koetat olla näyttämättä pelkoasi,
mutten voi jättää huomiotta kätesi vapinaa.

Painan pääsi syliini ja hyväilen pitkiä kiharoitasi.
Kumarrun ja kuiskaan hellästi suloiseen korvaan.

Nostat pääsi ja hukumme kyynelistä märkään suudelmaan.

Vaunut tärisevät, kuulen suhahduksia ilmassa,
mäiskähdyksen ja karjaisun joka päättyy korinaan.

Loppu on lähellä en jaksa jatkaa.

Edes tieto siitä että menetän sinut,
ei herätä taistelutahtoa.

Minä olen sinun ja sinä olet minun, myös haudassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Rena Aitoa kauneutta 18.10.2010 0 Runo
Rena Illusia 29.10.2010 0 Runo
Rena Let me devour you 4.10.2010 0 Runo
Rena Muusikko 10.10.2010 1 Runo
Rena Nimetön 22.10.2010 2 Runo
Rena Paholainen minussa 15.10.2010 0 Runo
Rena Pako 6.10.2010 0 Runo
Rena Tuomio 12.10.2010 0 Runo
Rena Tuuli hyväili kasvojasi 29.10.2010 4 Runo
Rena Vapaus 3.11.2010 0 Runo