Tarvitsen Puhdistuksen

Runoilija Mustunut Sielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2011
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 19:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minusta tuntuu kuin minun pitäisi puhdistaa itseni surusta, ja yksinäisyydestä.

Minun pitää puhdistaa menneisyyteni,runoni menneestä ajasta.

Olen Kirjoittanut paljon hyviä runoja, huonoja runoja, outoja ja järkeviä, niin monenlaisia ja erilaisia.

Kaksi ja puoli vuotta, Niin kauan on aikaa ensinmäisistä runoistani.

Niin kauan aikaa.
On kulunut.

Ja aika kuluu edelleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot