Kuu Muusa

Runoilija Mustunut Sielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.8.2011
Viimeksi paikalla: 31.3.2022 19:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä pitäisikö minun itkeä
En haluaisi olla surullinen.
Mutta löydän itseni itkemässä kyyneliä tällä täyskuun valaisemalla hetkellä.

Katson pyöreää kuuta ikkunasta.
Kuu näyttää niin pyöreältä.
Näen valonvälähdyksen taivaanrannassa.
Yrittääkö taivas kertoa minulle salaisuuksiaan.

Tuntuisi kuin kuu piilottelisi minulta asioita.
Osaakohan kuu kertoa minulle.
Mitä minun pitäisi tehdä.

En halua menettää häntä sydämmestäni.
Hän täyttää sydämmeeni rakkaudella.
Minun oma muusani joka minua inspiroi.
Jos hänet omakseni saisin, elämäni olisi täydellinen.

Hänen ollessa inspiraationi öisin ja päivisin.
Unissani ja unelmissani.
Ajatuksissani ja tekemisissäni.
Tarvitsen sinua enemmän kuin ketään muuta.

Koska olet ikuinen muusani ainutlaatuinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot