rakkausnäytelmä

Runoilija mimmuu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 31.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos lähtisin,
Palaisinko enää takaisin
vaikka pyytäisit,
Kysymykset ilmaan heittäisin,
Jos kerran olen lähtenyt,
Tuskin sinäkään takas tulisit

Onko parempi näin,
Näytelläänkö,
Leikitäänkö,
Ollaanko olevinaan,
Kun esirippu laskeutuu,
Samat leikit ja näytelmät odottavat huomistaan

Jos yhteisen elämän sävel katoaa,
Tunteet kaikkoaa,
Mitä sitä näyttelemään
Kaikki olisi hyvin
Jonkun aikaa
Ja taas sama toistuu
Säästyttäisi mielipahalta
Jos oltaisiin vain ystäviä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot