Rotten inside

Runoilija Provosti

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommentoi tekstejä, pitäisin siitä kovasti.
 

There is no cure for being lonely.
no antidote taking the pain away.

Being in love, one forgets,
it nothing more than a bandage.
Wound, still exists.

Selite: 
Vastaus, jota kysyjä ei halunnut kuulla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot