Ihminen

Runoilija Provosti

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommentoi tekstejä, pitäisin siitä kovasti.
 

Typeriä ajatuksiasi
säälittäviä syitäsi
turhakkeita perään toisensa.

Ihminen
vihaan sinua.

Selite: 
Tämä on vasta prototyyppi. Kehitän vielä lopullista sävyä.
Kategoria: 
 

Kommentit

auts! Joo, tältäpä joskus tuntuu. Pidän sanasta 'turhake'

En mä ollut vihainen, kunhan kirjoitin.
Hihhih, enkä mä enää ole 13- vee...
Jee, edistystä!

p.s.
kun ihmiset täällä joskus itkee ettei saa lukea vain uusinta runoa (epäkiitolliset, palaisivat takaisin maan pinnalle), niin ilmoitan täten että kyllä mä noi muutkin luin.

vitsit, tällä hetkellä tämä naurattaa. tuo alku on vähän mitätön, mutta toiseen säkeistöön voisi tiivistyä jotakin suurta, jos vain voisin olla varma että siinä on kunnon ajatuksia takana.

Tämä on hyvä...

Hmm... Mä kirjoitin tällaista joskus kolmetoista vee. Aika yksinkertainen, eikä tule kyllä mitään itselle tästä, ei tunnetta eikä muutakaan. Ihmisiä saa ja pitää vihata.
Mut niinku phiis ja loov!
Kiitos.

Tässä on kaikki,lyhyesti,mutta ytimekkäästi!

Toisesta säkeistöstä tulee pakostakin mieleen Stam1nan Kadonneet kolme sanaa, sillä kyseisen kappaleen kertosäe noudattaa ajatukseltaan tasan samaa kaavaa kuin runosi.
"Turhakkeita perään toisensa" on hieno säe, pidän sen sanajärjestyksestä. Muutenkin runossasi on hyvä rytmi, jos tätä lukisi ääneen. Runosi ei välttämättä edes tarvitsisi lisää lihaa ympärilleen, idea vesittyy helposti, jos hakee tekstille liikaa pituutta.
Ihminen on typerä, mihinkäs siitä pääsee.

 

Käyttäjän kaikki runot