Rakennustyömaa

Runoilija Provosti

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommentoi tekstejä, pitäisin siitä kovasti.
 

Jossain vaiheessa kun herään koomastani,

jossa en näe maailmaa valoisana,

jossa kaikki tuntuu haalealta ja tyhjältä,

minulla on kaikki jo valmiina.

Koska olen ne unessa rakentanut.

Ja silloin, voin nauttia kestävien perustusten päällä.

Ei siksi että en muuta voisi,

vaan koska valitsen niin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, jopa filosofinen runo. Tässä on moniulotteisuutta ja erityisesti päättäväisyys työntää päätään esiin. Loistava!

 

Käyttäjän kaikki runot