Tyttö, jolla oli jo kaikki

Runoilija Provosti

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kommentoi tekstejä, pitäisin siitä kovasti.
 

Jotain josta ei kokemusta, kuuntele mitä sanotaan.
ansaitseva asioita,
valtakunta prinsessalle,
romantiikkaa nälkäiselle.
Valmis tuote, mistäs ostajat?
/ ei se toimi niin.

Moni sinut heti arvostais
jalustalle nostais
kaikkensa antais
se ei riittäis,
onneksi
Sillä näyttelemistä sellainen on vain.

hyvät asiat
paljon työtä
yhteyden kyllä jo ennestään tiedät.
Sinä, jos kuka.

Jos tottunut on saamaan kaiken
ei kohta tiedä mitä haluaa.
Olen toki lelusi mutta,
valkkaa parhaat puolet kasasta
arvosta hetken, osta uusi
älä koskaan minua sellaisena näe.

Tästä kahden kaupasta saa valmiita tuotteita vain
yhdessä rakentamalla.

Selite: 
Sanoja parisuhteesta nuorelle naiselle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin paljon, otsikko on hyvä. Tekstisi on mukavan persoonallista, mutta ei kuitenkaan liian 'koristeltua', asiaan voi suhtautua melkein kuin mielipiteeseen. Viimeinen lause kruunaa kaiken. :)

 

Käyttäjän kaikki runot