..salainen ikkuna

Runoilija NekkuKeijunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 20:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..kun oppii rakastamaan, oppii myös kuinka vaikeaa se on..
 

Tulisin tuulena uniisi,
heiluisin tulen liekkinä
lämmittäen ihoasi,
enkä herättäisi sinua ennen aamua..
Mutta salainen ikkunasi on lukossa!
Avaathan sen..?

Selite: 
miksi hän ei huomaa??
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot