aina..

Runoilija NekkuKeijunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 20:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..kun oppii rakastamaan, oppii myös kuinka vaikeaa se on..
 

Olet koko ajan
ajatuksissani.

Olet koko ajan
mielessäni.

En pysty kuvittelemaan
elämääni ilman sinua..

Toivon että olet
vierelläni aina!

Selite: 
..suuria sanoja..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot