..tuska

Runoilija NekkuKeijunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 20:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..kun oppii rakastamaan, oppii myös kuinka vaikeaa se on..
 

Miksi teet sen
aina vaan, uudestaan?

En jaksa tätä kohta enää,
kun sun pitää aina pettää..

Luulin olevani sulle ainoa,
en ollutkaan.

Nyt tuska painaa
sydämessä ainiaan..

Selite: 
..ihminen on julma!!
Kategoria: 
 

Kommentit

..mutta ei se kai ihan ainiaan paina, toivottavasti.

ikävä juttu. :/

 

Käyttäjän kaikki runot