..Salarakkautta

Runoilija NekkuKeijunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2006
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 20:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..kun oppii rakastamaan, oppii myös kuinka vaikeaa se on..
 

Onni, Nauru.
Suru, Itku.

Ovat pieni sanoja paperilla,
mutta kuitenkiin niin
suuria asioita elämässä.

Kumpa voisin nauttia
niistä sinun kanssasi,
mutta sormus sormessa estää sen.

Selite: 
..ihanaa.. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

totellista salarakkautta. :O :)

Avoimuus, ystävyys, rakkaus...

 

Käyttäjän kaikki runot